Eternit proizvodni program

Eternit proizvodni program – Proizvodi su sertifikovani po ISO 9001 standardu

 Eternit proizvodni program Fasadne ploče

Elegancija, funkcionalnost, individualnost odlike su vlaknastocementnih i opekarskih proizvoda koji se proizvode u širokoj paleti boja i različitih tekstura. Velika primena ovih ploča, kako na novim objektima tako i u rekonstrukciji starih realizuje se zahvaljujući estetskim karakteristikama, funkcionalnosti, postojanosti materijala i ekonomičnosti.

 Eternit proizvodni program Krovne pokrivke

Daju specifičan karakter novim ili objektima nakon rekonstrukcije. Eternit nudi kompletan sistem pokrivanja krovnih površina, pokrivkama od vlaknastog cementa, različitih boja i oblika.

Eternit proizvodni program Konstruktivne ploče

Eternit konstruktivne ploče na bazi vlaknastog ili drvocemnta, namenjene su  u enterijeru ili eksterijeru za različite namene. Koriste se za protivpožarnu zaštitu, akustičnu zaštitu zidova, podova i plafona, kao i prilikom izvođenja zidova, podova i plafona u visoko vlažnim prostorima. Pojedine ploče mogu se koristiti i za primenu kao ventilisane fasade ( na drvenoj ili aluminijumskoj podkonstrukciji) ili masivne (preko drvenih letvica), koje se nakon postavljanja završno obrađuju na licu mesta.

1 2 3 4
Carousel Images by WOWSlider.com v3.8