Aluminijumske folije, limovi i trake

1 2 3 4 5
Carousel Images by WOWSlider.com v3.8
Veći deo svoje proizvodnje TLM-TVP izvozi u zemlje EU, a na tržištu Srbije su posebno poznati po kvalitetu i prihvatljivim cenama :

Tvornica valjanih proizvoda sastoji se od četiri proizvodna pogona:

LIVNICA Proces proizvodnje u tvornici valjanih proizvoda započinje u livnici. S prestankom rada elektrolize iz koje je prihvatala tekući metal livnica dobija novu ulogu pretapanja tehnološkog valjaoničkog otpada.
TOPLE VALJAONICE U toploj valjaonici aluminijumski se blokovi težine do 10 tona i ulazne debljine 500mm toplo valjaju na temperaturi od 530 stepeni u traku izlazne debljine od 3,5 do 15 mm.
VALJAONICE LIMOVA I TRAKA U valjaonici limova i traka toplo valjani svitak prerađuje se do završnih proizvoda izlaznih debljina od 0,5 do 4mm te se isporčujue kao lim-traka ili randela.
VALJAONICE TANKIH TRAKA I FOLIJA Trake dobijene u valjaonici limova i traka predstavljaju prvi korak u procesu proizvodnje tankih traka i folija . Tanke trake su poluproizvod nazivne debljine od 0,5 do 0,1 mm koji se ugrađuju u građevinske konstrukcije i služe za izradu tvrdih i polutvrdih pakovanja u prehrambenoj industriji.