Vlaknasto cementne fasadne ploče Eternit

Više od veka, arhitekte osmišljavaju inovativne fasade koristeći obloge od vlaknastog cementa, proizvedenog u Eternitu. Mnogi od ovih objekata su ostavili traga u istoriji arhitekture, dok su drugi osvajali najveće nagrade. Novi razvojni projekti Eternita otvaraju uzbuđujuće mogućnosti da se nastavi ova arhitektonska tradicija.

Negorivi paneli od vlaknastog cementa proizvedeni u Eternitu (klasa A2) su pogodni za objekte svih vrsta i visina. Dostupni su kao bojeni u masi sa transparentnim ili toniranim mat lakom (NATURA) ili imaju završni sloj u boji (TEXTURA, PICTURA).

Različiti načini fiksiranja – omogućavaju različite doživljaje fasade što se postiže kačenjem pomoću nitni u boji ploče ili specijalnim dekorativnim nitnama – vidljivo kačenje ili nevidljivo kačenje-sistem TERGO ; lepljenjem za podkonstrukciju.

Ventilisane fasade od vlaknastog cementa imaju primenu na različitim vrstama objekata bez ograničenja. Dokazane su kao pouzdan sistem u rekonstrukciji objekata sa izuzetnim fizičkim karakteristikama i mogućnostima za projektovanje.

Vlaknasto cementne fasadne ploče Vlaknasto cementne fasadne ploče Vlaknasto cementne fasadne ploče
Natura Natura Pro Pictura
Vlaknasto cementne fasadne ploče Vlaknasto cementne fasadne ploče Vlaknasto cementne fasadne ploče
Textura Textura – Balkonska ploča Elementa
Vlaknasto cementne fasadne ploče Vlaknasto cementne fasadne ploče
Eter Color Cedral
1 2 3 4
Carousel Images by WOWSlider.com v3.8