02 апр 2013

Dobrodošli na internet prezentaciju firme BOMMAN-KB!

0 Comment

Dobrodošli na internet prezentaciju firme BOMMAN-KB

BOMMAN-KB je firma duge tradicije u poslovanju na našem tržištu. Posebnu pažnju posvećujemo unapredjivanju poslovanja sa svih aspekata.

Naši proizvodi:

NOVOFERM

Novoferm Grupa je jedan od najvećih evropskih proizvođača vrata : unutrašnjih, garažnih, protivpožarnih i industrijskih za primenu u privatnom, komercijalnom i industrijskom sektoru. Proizvodni pogoni se nalaze u zapadnoj Evropi i Aziji a prodajna predstavništva na svim bitnim svetskim tržištima. Od 2003 pripada japanskom koncernu Sanwa Shutter.
Osnovan 1955 god., sa više od 2000 zaposlenih, NOVOFERM je jedan od najvećih evropskih proizvođača čeličnih vrata i pregrada, protivpožarnih punih i zastakljenih vrata, rezidencijalnih garažnih i industrijskih vrata, kao i opreme za distributivne centre.

ETERNIT

član Etex grupe sa sedištem u Briselu sa 13.500 zaposlenih u 40 zemalja grupa je specijalizovana za proizvodnju visokokvalitetnih građevinskih materijala i sistema.

MASTER

je italijanska kompanija osnovana 1978 specijalizovana za proizvodnju sigunosnih vrata različitih klasa sigurnosti, završnih obrada sa različitim nivoima opreme.

TLM

Tvornica Lakih Metala -TLM Šibenik d.d. je hrvatsko preduzeće u aluminijumskoj industriji s tradicijom proizvodnje od 1937. godine. Posle privatizacije valjaonica je potpuno modernizovana. U 2010 godini proizvedeno je vise od 55000 tona a izvoz je dostigao volumen od 105 miliona eura.

[top]
About the Author


Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *