Štokovi za vrata Novoferm

Novoferm štokovi su uvek pravi izbor ukoliko tražite visoko kvalitetan štok koji je neutralan i lako se uklapa u svaki enterijer. Ukoliko se od samog starta odlučite za kvalitet, gledajući dugoročno, štedite novac.

Štokovi za vrataStabilnost – Dobar čelični štok je izuzetno bitan jer daje stabilnost čitavoj konstrukciji vrata a njegov kvalitet i dugotrajnost daju mogućnost zamene krila nakon određenog vremenskog perioda.

Raznovrsnost – Novoferm nudi širok spektar različitih vrsta štokova u zavisnosti od tipa ugradnje ( zidani zidovi ili zidovi od gips kartonskih ploča).

Dugotrajnost – Novoferm štokovi su izrađeni od pocinkovanog čeličnog lima, čvrsti, dimenziono stabilni i zaštićeni od korozije. Debljina čeličnog lima je 1,5mm ili 2mm. Završno su obrađeni visoko kvalitetnim cink premazom nanešenim pri temperaturi od 180oC.

Boja je svetlo siva slična RAL 7035.

Gumeni dihtung trostrano postavljen po obodu štoka u namenski žljeb od termo kaučuka, obezbeđuje akustičnu zaštitu u kompletu sa krilom.

Visina kvake standardno predviđena na visini od 1050mm.

Standardne dimenzije štokova su definisane prema DIN standardu.

Osnovni profili za zidane zidove:

  • 23 ili 24 (obuhvatni ili široki jednodelni štokovi), pri čemu je širina pokrivne lajsne sa strane dihtunga 30mm, a njena debljina 10mm.
  • 21 ili 22 (ugaoni štokovi), pri čemu je širina pokrivne lajsne sa strane dihtunga 30mm, a njena debljina 10mm.
    Standardni štok je duži 30mm od zidarske visine otvora, ima kućište za standardne šarke, sa svake strane postoji po 8 ankera za montažu.

Osnovni profili za zidove od gips kartonskih ploča:

  • 23/0045, 24/0045, 23/1645, 24/1645, pri čemu je širina pokrivne lajsne 30mm/45mm, a njena debljina 10mm ili 16mm
    Ovaj štok je iste visine kao i zidarski otvor, ima kućište za standardne šarke, sa svake strane postoji po 3 ankera za montažu.

Osim standardnih dimenzija štokova, u ponudi su i nestandardne dimenzije prema zahtevu investitora tj. projektu, kao i drugi tipovi štokova izrađeni od inoxa i aluminijuma kao i dvodelni i trodelni štelujući štokovi.

Štokovi za vrata Štokovi za vrata
Ugradnja u zidane zidove Ugradnja u gips kartonske zidove
1 2 3 4 5 6
Carousel Images by WOWSlider.com v3.8