Enterijerska vrata Kora Novoferm

Enterijerska vrataŠtok vrata je proizveden od ekstrudiranog alumunijuma debljine 20/10mm, u završnoj obradi natur aluminijum ili crna eloksaža, predviđen za ugaonu ugradnju u zidarski otvor pomoću čeličnih traka ili zavrtnjeva.

Pomoću dodatnog specijalnog profila, omogućava se obuhvatanje cele debljine zida, i to za zid debljine od 100 do 129mm i od 130 do 160mm.

Dodavanjem još jednog, srednjeg specijalnog profila može se dobiti štok za dodatnih 60mm debljine zida.

Šarke su izrađene od elektrolitičkog aluminijuma sa teflonskim samopodmazujućim ležištima, sa lakim horizontalnim i vertikalnim podešavanjem.

Krilo je izrađeno od dve odvojene table čeličnog lima, sa ispunom od saćastog kartona. Čelični limovi su po ivicama spojeni specijalno krutim PVC profilom, koji eliminiše potrebu za varenjem i otklanja potrebu za svakom termičkom i akustičnom izolacijom. Galvanizovan čelični lim je debljine 0.6mm i premazan je osnovnom bojom RAL 7035. Sve napred navedeno čini ih pogodnim za ugradnju na »kritična« mesta, kao što su kupatila, bolnice, kasarne i druga mesta sa dosta vlage i/ili korozionih materija.

Enterijerska vrataOvakva specijalna konstrukcija krila poseduje čvrstinu metalnih »sendvič« vrata, izolacione karakteristike drvenih vrata i prednosti PVC vrata.

Oprema: opremljena su lepo dizajniranim crnim kvakama i odvojenim rozetnama za ključ. Cilindar brava sa dva ključa. Pored ove standardne opcije postoji mogućnost isporuke nestandardnih kvaka na zahtev investitora.

Na raspolaganju su opcije na zahtev:

  • verzija za kupatilo – spoljna okrugla kvaka i slobodno/zauzeto signalni uređaj,
  • uređaj za uzbunu,
  • ventilaciona rešetka,
  • prozori itd.
1 2 3 4 5 6
Carousel Images by WOWSlider.com v3.8