Brendovi čije proizvode zastupamo

BOMMAN KB je generalni zastupnik svetski poznatih brendova u oblasti građevinarstva.

NOVOFERM Group – sa više od 2000 zaposlenih je nemačka grupa specijalizovana za proizvodnju svih tipova čeličnih vrata i pregrada, protivpožarnih punih i zastakljenih vrata, rezidencijalnih garažnih i industrijskih vrata, opreme za distributivne centre, itd. Kompanija je osnovana 1955 god, a danas proizvodi u zapadnoj Europi i Aziji i distribuira proizvode u mnoge zemlje širom sveta.  Prilikom proizvodnje vodi se računa o specifičnim potrebama različitih zemalja i udovoljavanju nacionalnih standarda i propisa o testiranju. Poseduje ISO 9001 certifikat i proizvodi uz korištenje najnovijih tehnologija vodeći pri tome brigu o zaštiti životne okoline. Od 2003 pripada japanskom koncernu Sanwa Shutter.

ETERNIT Nemačka – specijalizovana za proizvodnjom fibrocementnih ploča za ventilisane fasade kao i krovne obloge od vlaknastog cementa. U ponudi su sledeći tipovi fasadnih ploča TEXTURA, NATURA, PICTURA, ETER COLOR, CREATON TONALITY. U zavisnosti od zahteva projekta, svi tipovi ploča zadovoljavaju najviše tehničke i estetske zahteve projekta. Takođe, nudimo i konstruktivne ploče od vlaknastog cementa za spoljašnju i upotrebu u enterijeru.

MASTER S.r.l – Italijanska kompanija specijalizovana za proizvodnju svih tipova sigurnosnih vrata u klasi WK1, WK2, WK3 i WK4. U Italiji je među vodećim firmama u svojoj branši, sa godišnjom proizvodnjom preko 46.000 vrata od čega je 20% namenjeno izvozu, pretežno u zemlje Evrope. Master proizvodi imaju Italijanske i Evropske ateste koji se odnose pre svega na sigurnost, akustiku, termo izolaciju i protivpožarnost. Od januara 2009.godine, Master je u konzorcijumu sa firmama COCIF, Zelte IMOIA i COOP Modena.

TLM – Šibenik – TLM d.d. je vodeće hrvatsko preduzeće u aluminijskoj industriji spedijalizovano za proizvodnju aluminijumskih folija, traka i limova sa tradicijom proizvodnje od 1937. godine.

1 2 3 4 5 6 7
Carousel Images by WOWSlider.com v3.8