O nama

BOMMAN je firma duge tradicije u poslovanju na našem tržistu .
Nastala je kao potreba da se višogodišnje iskustvo i kontakti ostvareni na Evropskom i domaćem tržistu realizuju u novim projektima. Na taj način smo obezbedili naše mesto pouzdanog partnera firmama u zemlji, izlazeći u susret njihovim potrebama i zahtevima. Naš glavni motiv je obezbediti što bolje uslove za nabavku roba iz različitih asortimana što ostvarujemo dobrim poslovnim odnosima  sa renomiranim firmama na inostranim tržištima.

Rukovodimo se:

  • Kvalitetom robe i usluga
  • Najboljim odnosom kvaliteta i cene
  • Kompletnom komercijalno – tehničkom podrškom koja obuhvata sve faze projekta od obrade tenderske dokumentacije,   preko svakog pojedinačnog upita uz rešavanje tehničkih detalja, davanja ponuda u skladu sa zahtevom, isporuke, montaže i servisiranja.

Posebnu pažnju posvećujemo unapređivanju poslovanja sa svih aspekata. Ovaj cilj ostvarujemo sa saradnicima koji imaju veliko iskustvo i stručnost da odgovore i na najsloženije zahteve čime stvaramo uslove i mogućnosti da budemo generalni zastupnik svetski poznatih brendova u oblasti građevinarstva i industrije u našem regionu.

5 6 7
Carousel Images by WOWSlider.com v3.8